Burlesque Workshop Moulin Rouge!
Omschrijving

Een spannende en sensuele workshop ervaren? Doe dan deze Moulin Rouge workshop Bloemendaal samen met jouw groep waarin de kunst der verleiding, humor en een stukje zelfspot centraal staan! 

Ontvangst

Jullie worden ontvangen op een gezellige locatie in Bloemendaal waar onze dansinstructrice klaar staat. Vervolgens neemt onze instructrice het woord en geeft zij een korte uitleg over Burlesque in het algemeen en wat we gaan doen deze middag!

Moulin Rouge Vrijgezellenfeest Bloemendaal!

Iedereen kent de benaming wel, maar wat is Burlesque nu eigenlijk precies? Burlesque komt van ‘Burla’ wat grap, humor of zelfspot betekent. Neem jezelf vooral niet te serieus is de strekking! Vier het vrouw zijn in al haar facetten. En dat gaan we dus doen vandaag! Leer sensueel te dansen en teasen met de nodige zelfspot maar het wel waardig blijft om er te staan als vrouw. Onderdelen komen voorbij van bijvoorbeeld films als Burlesque of artiesten met videoclips als Cher en Christina Aguilera met ‘Express’ en ‘Show me how you Burlesque’. Uiteraard zijn er leuke attributen en outfits aanwezig om deze Moulin Rouge workshop kracht bij te zetten. Na 1,5 uur is het tijd om te kijken of het leren van de verschillende danstechnieken ook zijn uitwerking hebben gehad, en voert iedereen een korte show op om de kunst der verleiding op bijzondere wijze te presenteren.

Na afloop van dit Moulin Rouge vrijgezellenfeest Bloemendaal of teamuitje ontvangt iedereen een certificaat als aandenken, en hebben we (in geval van een aankomende bruid) een klein presentje voor de bride to be. Uiteraard is het mogelijk om zelf het eindresultaat te filmen en wellicht in geval van bijvoorbeeld een trouwerij te tonen op de bruiloft zelf. Dit kan op verzoek ook door een professionele cameraman gebeuren. Voor deze Burlesque workshop raden we je aan om een comfortabel jurkje of legging mee te nemen en je sneakers aan te trekken. Uiteraard is het mogelijk om deze workshop verder uit te breiden met een leuke activiteit, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Voor meer informatie of eventuele uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   15 personen
   Tijdsduur
   1.30 uur
   Prijs

   € 43,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)

   Inclusief
   Welkomstdrankje
   Professionele dansinstructeur/instructrice
   Burlesque workshop inclusief benodigde materialen/attributen/Outfits
   Locatiehuur
   Certificaat voor alle deelnemers en presentje voor de Bride to Be! 

   1 uitjes gevonden