Creëer je eigen Commercial Bloemendaal!
Omschrijving

Hoe commercieel bent u ingesteld? Welke afdeling binnen uw bedrijf blijken de creatievelingen te zijn? Laat vandaag uw geest de vrije loop en maak aan de hand van een vooraf besproken onderwerp samen met uw gezelschap een echte commercial! 

Ontvangst

Op een gezellige locatie in het centrum van Bloemendaal worden u en uw gezelschap ontvangen. Een ervaren regisseur verzorgt de centrale uitleg waarna u in teams een script gaat schrijven voor uw eigen reclame!

Workshop Commercial Maken Bloemendaal!

Bij het maken van een commercial komt natuurlijk heel wat kijken! Het script, een ‘story-board’, de registratie, het filmen en het acteren. Ook een geschikte locatie, het kiezen van de juiste attributen en make-up zijn onderdelen die bijdragen aan de totstandkoming van uw eigen exclusieve tv-commercial! Na een brainstormsessie en het schrijven van het script gaat u daadwerkelijk met de camera aan de slag. Het onderwerp is bepaald en de rollen zijn verdeeld. Wie is de acteur, geluidsman en wie is de cameraman of vrouw? Onze professionele begeleiders helpen u hierbij uiteraard op weg. Dan neemt u de filmcamera ter hand en gaat u zelf naar de gekozen locaties om uw eigen commercial op te nemen. Alle shot’s geschoten? Dan is het tijd om terug te keren naar de startlocatie waar na enige montage de commercials worden getoond op het grote videoscherm. 

Deze workshop Commercial maken Bloemendaal bestaat uit de nodige teambuilding, commercieel denken, creativiteit maar ook de gulle lach. Uiteraard is het na afloop mogelijk om deze workshop te combineren met een andere activiteit, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Voor meer informatie over deze videoworkshop of eventuele uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   15 personen
   Tijdsduur
   3.00 uur
   Prijs

   € 47,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)

   € 45,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 40 personen)

   € 42,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   Professionele begeleiding (regisseur)
   Benodigde materialen waaronder filmcamera's (in bruikleen)
   Alle geschoten commercials digitaal aangeleverd 

   1 uitjes gevonden