De Grote Muziek Bingo Quiz met Diner – Kerst- & Winter!
Omschrijving

Oren gespitst? Bingo kaarten ready? En positie genomen op het puntje van uw stoel? Dan bent u klaar voor de Grote Muziek Bingo Quiz! Rondes vol muziek en geluidsfragmenten in kerst- en wintersferen, swingen voorbij tijdens deze avond. Herkent u het fragment? Tik hem dan snel aan op uw digitale bingo kaart. Een muzikale Bingo avond samen met uw collega’s, familie of vrienden. Mag u naar het welbekende prijzentafeltje lopen? Of is het een valse bingo en komt u naar voren om te zingen!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden door onze quizmaster ontvangen bij een gezellige horeca locatie in het centrum van Bloemendaal. Nadat iedereen plaats heeft genomen aan de tafels neemt onze quizmaster het woord en start deze muzikale quiz!

Winterse Bingo Bloemendaal!

Bingo maar dan net even anders! Neem plaats aan tafel samen met uw collega’s, familie of vrienden. Voor u een prachtige prijzentafel vol prijzen die gewonnen kunnen worden. U neemt uw smartphone bij de hand en opent via onze speciale App uw persoonlijke Bingo kaart. Hierop ziet u verschillende namen van muzikale titels of afbeeldingen van artiesten staan. Onze quizmaster draait verschillende nummers af en u gaat matchen! We spelen eerst voor horizontaal, dan verticaal en uiteindelijk natuurlijk de hele kaart. Heeft u Bingo, dan drukt u op de Bingo button en schreeuwt u uit volle borst; BINGOOOOHHH!!! Loopt u direct in één rechte lijn naar de prijzentafel, of blijkt het een valse bingo en slaat u de bocht af richting het podium met microfoon…

We spelen totaal 4 verschillende kaarten van ongeveer 30 minuten per ronde. Iedere ronde heeft een ander thema maar alles is in kerst en wintersferen. Tijdens deze avond hebben we tussen de rondes door het voor-, hoofd- en nagerecht waarna we verder gaan. Uiteraard is het mogelijk om deze Bingo quiz ook los te spelen, of in combinatie met een lunch. Standaard gaan we er vanuit dat iedereen individueel op zijn eigen smartphone speelt, echter is het ook mogelijk om teams te maken waarbij bijvoorbeeld 2, 3 of 4 personen samen spelen op één smartphone. De prijzen voor de prijzentafel zitten niet in onderstaande prijs verwerkt en zijn in overleg afhankelijk van uw budget af te stemmen. Voor meer informatie over deze super leuke winterse bingo Bloemendaal neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   12 personen
   Tijdsduur
   4.00 uur
   Prijs

   € 61,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)

   € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 57,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 56,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Professionele begeleiding (Quizmaster)
   Spelmaterialen Grote Muziek Bingo - Kerst- & Winter Editie
   Interactieve Quiz met scherm en licentie
   Speciale App beschikbaar voor smartphones
   Driegangen Diner 

   1 uitjes gevonden