De Grote Teamspirit Test Bloemendaal!
Omschrijving

Hoe is het met de teamspirit binnen uw bedrijf, team of afdeling? Meet dit tijdens de grote Teamspirit Test Bloemendaal! Wij laten u testen op vindingrijkheid, creativiteit, doorzettingsvermogen en samenwerking. Het gaat dus niet altijd om het snelste team, maar ook het team met de beste oplossingen ontvangen veel punten. Teambuilding scoort vandaag! 

Ontvangst

Op een gezellige horeca locatie worden u en uw gezelschap ontvangen door onze begeleiders met een drankje. We verdelen de groep onder in teams waarna u klaar gaat staan bij uw eerste onderdeel van het programma!

Teambuildings Uitje Bloemendaal!

Tijdens dit unieke programma staat teambuilding centraal. Alle deelnemers worden bij de verschillende onderdelen getest op vindingrijkheid, creativiteit, doorzettingsvermogen en samenwerking. Het gaat er dus niet altijd om wie het snelste team is, maar ook de teams met de beste oplossingen vallen in de prijzen. Zodoende kan ieder teamlid zijn sterke punten naar voren laten komen en voor de winst gaan! De onderdelen zijn:

 • Hoe bouwen we samen de beste katapult die op creatieve wijze in elkaar zal moeten worden gezet! 
 • Samen aan de mega pictionary! 
 • Een bijzonder communicatiespel waarin met name goed luisteren van belang is! 
 • Foto opdracht met uw team waarbij zien, onthouden en doorgeven het middel is!

De opdrachten kunnen alleen correct uitgevoerd worden als er ook echt sprake is van goede samenwerking binnen het team. We sluiten deze actieve middag samen af met een grande finale! De teams die deze middag het beste hebben gepresteerd ontvangen de mooie hoofdprijs. Uiteraard is de Grote Teamspirit test verder uit te breiden met meer onderdelen (afhankelijk van uw groepsgrote), lunch, diner of buffet. Voor meer informatie over dit echte teambuildings uitje Bloemendaal neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   25 personen
   Tijdsduur
   3.00 uur
   Prijs

   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 30 personen)

   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 26,00 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   Professionele begeleiding
   Spelmaterialen Grote Teamspirit test
   Prijsje voor de winnaars 

   1 uitjes gevonden