E-scooter huren met Lunch Bloemendaal!
Omschrijving

Wil je de omgeving van Bloemendaal op een originele manier verkennen? Pak dan samen met jouw collega’s, familie of vrienden deze stoere E-Chopper en maak een prachtige tour op eigen gelegenheid! Rij zelfstandig langs de hotspots van Bloemendaal of door de landelijke omgeving rondom Bloemendaal! Deze scooters zijn volledig elektrisch en gaan maximaal 25 km per uur. Geniet van de vrijheid tijdens deze e-chopper tour Bloemendaal inclusief een aansluitende lunch bij een gezellige horecalocatie!  

Ontvangst

De e-scooters staan voor u klaar op een door u gewenste locatie. Hier leveren we de scooters af en geven wij de uitleg over de werking waarna u vol gas op pad gaat!

Prachtige E-Chopper Tour Bloemendaal!

Na een korte uitleg over de werking van de E-Scooter start de tour. U bepaalt zelf waar u naar toe gaat. Maak een rondje door omgeving, duik het centrum in of bezoek zelf een eigen bestemming. U huurt deze E-Scooter voor minimaal 4 uur waarbij een tour van 40 kilometer maximaal te rijden is. U bepaalt dus zelf wat u in deze 4 uur gaat bezoeken. Voor het besturen van een E-Scooter is een geldig scooter, auto of motorrijbewijs nodig. Verder zijn de e-choppers voor maximaal 1 persoon goedgekeurd. Met twee personen (zo ook kinderen) op de scooter is helaas niet toegestaan en bent u dus ook niet verzekerd. Standaard zit er inbegrepen tijdens dit programma halverwege een lunch bij een gezellige horecalocatie in de omgeving van Bloemendaal. Indien u zelf een specifieke route wil rijden in deze omgeving raden wij u aan om te kiezen voor dit programma maar dan zonder lunch welke staat aangegeven onder ‘Sportieve Activiteiten’.

Een mooie E-Chopper tour Bloemendaal maken met jouw groep? Doe uw aanvraag via het aanvraagformulier. Indien u een voorkeur heeft om op een bepaalde locatie te starten en/of te eindigen kunt u dat tevens gelijk aangeven. Hou daarbij rekening met een ruime laad- & los plaats. Uiteraard is deze E-Chopper Tour Bloemendaal verder uit te breiden met een andere activiteit. Voor meer vragen neemt u contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   12 personen
   Tijdsduur
   4.00 uur
   Prijs

   € 72,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 14 personen)

   € 67,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 36 personen)

   € 65,00 p.p. excl BTW (Bij 37 tot 66 personen)

   € 62,50 p.p. excl BTW (Bij 67 tot 93 personen)

   € 60,00 p.p. excl BTW (Bij 94 tot 200 personen)

   Inclusief
   Huur E-Scooter voor maximaal 4 uur
   Helm (verplicht bij dit voertuig vanwege blauw kenteken)
   Centrale uitleg door begeleider
   Transportkosten (op gewenste start- en eindlocatie)
   Lunch 

   1 uitjes gevonden