Escape Game Koffer Thuis Editie!
Omschrijving

Uw eigen escape room thuis of op kantoor? Dat kan! Wij bieden een super leuke en spannende escape game die u zelfstandig kunt spelen. U ontvangt van ons een grote koffer (inclusief verschillende kluizen hierin) vol escape achtige opdrachten. Het doel; Maak de hack onschadelijk voordat de tijd van anderhalf uur voorbij is. Weet u dit binnen de gestelde tijd voor elkaar te krijgen? 

Escape Koffer Huren Bloemendaal!

Een spannende en zenuwslopende game! Dat is deze escape game thuis editie. Voor u een grote koffer met cijferslot. Start het online filmpje waarbij u uitleg krijgt over het te bereiken doel waarna de tijd begint te lopen. Open het slot waarna de koffer open gaat en u in de koffer verschillende kluizen, documenten en andere benodigdheden gaat vinden om (hopelijk) stapje voor stapje verder te komen. Een zaklamp, touw van verschillende lengtes, een mini-kluisje, een pak kaarten en vele andere attributen. Vanaf nu is het echt puzzelen geblazen en probeert u alles om de verschillende codes te ontrafelen. Out of the box denken is zeker van toepassing! Loop u vast? Dan ontvangt u een aanwijzing maar volgt er ook een straf. Ondertussen ziet u de centrale klok aflopen. Begint u de tijdsdruk te voelen of heeft u stalen zenuwen?!

Het spel zelf is door de beschrijving zelfvoorzienend en super leuk om te spelen met het gezin thuis, of met collega’s als uitje of tussen de vergadering door als break. Totaal hebben wij 10 koffers beschikbaar waarbij u met +/- 6 á 7 personen per koffer staat, dus een groep van 70 personen is zeker mogelijk om gelijktijdig te laten spelen. Indien u deze game met kinderen wilt spelen ontvangt u een speciaal spelboek, waarbij u als ouder kunt begeleiden en u lichte hints kunt geven om de aandacht van de kids te behouden. Voor kinderen is begeleiding van ouders dus noodzakelijk. Beleef samen een actieve ochtend, middag of avond (maximaal 2 uur vermaak) vol raadsels, spannende opdrachten en het leggen van de juiste linken tijdens deze Escape Game thuis Editie. Al een voorproefje? Bekijk het hier!

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   2 personen
   Tijdsduur
   2.00 uur
   Prijs

   - Huurprijs € 80,00 incl. BTW per koffer (Leuk om te spelen van 2 tot 7 personen per koffer)
   - Koffer is op te halen en te retouneren bij ons kantoor in Hoorn (Eventuele bezorging mogelijk tegen meerprijs)
   - Door u zelf te verzorgen Eigen laptop, IPad of Smartphone (waarop het filmpje afspeelt met instructie, klok en website waarop men de code kan invullen)
   1 uitjes gevonden