Escape Game Red flu Bloemendaal met Lunch!
Omschrijving

Bent u sterker dan de Red Flu? Speel dan deze super spannende escape game samen met uw team. Op tafel een koffer vol sloten, kluizen en andere geheime opdrachten om dit mysterieuze virus te kunnen stoppen. Ga tijdens deze game terug in de tijd naar 1889 waarin de Red Flu opkwam. Een spannende game van start tot eind waarin samenwerking, teamspirit en ‘out of the box’ dingen zal moeten worden toegepast, om het virus tegen te kunnen houden! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horeca locatie in het centrum van Bloemendaal. Hier starten we met de uitleg waarna deze escape game van start gaat!

Escape Spel Bloemendaal!

Het is het jaar 1889. Ergens diep in de jungle van Azië breekt de zeer besmettelijke en beruchte Red Flu uit. Het virus grijpt snel om zich heen en verspreidt zich in maar liefst vier maanden tijd over de gehele wereld. De enige persoon die het tij nog kan keren van deze enorme catastrofe is Dr. Spoetnik. De beste viroloog van zijn tijd die bekendstaat om zijn vele uitvindingen. De wereld houdt zijn adem in en wacht vol spanning af. En jawel, het lukt hem zowaar! Een vaccin is in de maak en het lijkt goed te komen. Maar terwijl dr. Spoetnik de laatste hand legt aan het vaccin, overlijdt hij totaal onverwachts zelf aan het gevaarlijke virus. Helaas gebeurt dit net voordat hij het zelf gebrouwde vaccin openbaar zou maken. Met zijn dood vervliegt alle hoop om het virus de kop in te drukken. Of toch niet? Want als collega virologen het lab van dr. Spoetnik onderzoeken, vinden ze een grote koffer waar weleens het recept van het vaccin in zou kunnen zitten. Maar wat alle aanwezige virologen ook proberen, de koffer gaat maar niet open.

Uw team heeft vandaag één doel; Het ontgrendelen van de koffer, de kluizen te kraken inclusief geheime vakken om zodoende het vaccin te achterhalen en de wereld te kunnen redden! In teams van 5 á 6 personen gaan jullie samen de uitdaging aan. Voordat deze Escape Game van start gaat, geniet u eerst van een heerlijke lunch. Hierna start de game. Het is overigens ook mogelijk om de game vooraf te spelen. Dit escape spel Bloemendaal is leuk als bedrijfsuitje, vriendenuitje of familie-uitje, maar ook leuk als onderbreking tijdens een overleg. Uiteraard is het mogelijk om deze game los te spelen of verder uit te breiden met een diner. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   15 personen
   Tijdsduur
   3.00 uur
   Prijs

   € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)

   € 53,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 51,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 50,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Professionele begeleiding
   Spelmaterialen Escape Game inclusief Koffers vol documenten en kluizen
   Prijsje voor de winnaars!
   Lunch 

   1 uitjes gevonden