IPad Challenge Bloemendaal!
Omschrijving

Uniek en vernieuwend in de uitjes-wereld! Dat is deze IPad Challenge Bloemendaal! Gewapend met een echte IPad speelt u dit interactieve spel tegen uw collega’s. Weet uw team de opdrachten door het centrum van Bloemendaal op de IPad uit te voeren? Of zorgen de andere teams ervoor dat u geen kant meer op kunt door de inzet van hun digitale bommen, virussen of andere online gadgets! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Bloemendaal met een drankje. Na de centrale uitleg door onze begeleider (Game-master) ontvangt uw team een IPad en start dit unieke IPad uitje Bloemendaal!

Uniek IPad Uitje Bloemendaal!

Stel je eens voor: Twintig, dertig of veertig collega’s van uw bedrijf, verdeeld over verschillende teams, wandelen onrustig in de omgeving van de Roode Steen in Bloemendaal. Carla, van de afdeling sales, roept fanatiek: “Geef mij die iPad eens”. Snel drukt zij op de real-time score-button. “We staan vierde! Dat kan niet! We moeten team 1 dwarsbomen”. Op het scherm ziet Carla een actuele kaart in de omgeving van Bloemendaal. Ze weet nu precies waar de andere teams zich bevinden en waar de opdrachten zijn. Op de iPad ziet zij dat team 1 bijna bij een volgende opdracht is. “Laten we snel onze video-opdracht afmaken en versturen naar de Gamemaster, daarna saboteer ik de iPad van team 1 en stuur ze een gebroken scherm. Ik weet zeker dat we over 15 minuten bovenaan staan!”

Deze unieke race is ongekend spannend van het eerste tot het laatste moment. De teams bepalen zelf welke strategie ze hanteren. Gaan ze dwars door de stad heen om de meeste vragen te beantwoorden, of kiezen ze zorgvuldig een route waarbij er zoveel mogelijk foto en video opdrachten te vinden zijn. Verdeeld in teams (van 6-8 personen per team) strijden ze tegen elkaar om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Ieder team ziet daarbij letterlijk op de IPad waar zij (en de andere teams) zich bevinden, en waar de te spelen digitale opdrachten zijn. Zodra een team op een opdrachtlocatie aanwezig is, komt er automatisch de opdracht naar voren. Ondertussen houdt onze Gamemaster alles van afstand in de gaten en worden uitgevoerde opdrachten live beoordeeld. Zodoende ziet u gedurende het spel op uw IPad de stand van zaken. Maar pas op! Want ieder team heeft ook de beschikking over digitale bommen, virussen en andere gadgets om concurrerende teams te kunnen dwarsbomen. Weet uw team de aanvallen te weerstaan of deelt u zelf aan een ander team een ferme digitale tik uit?!

We eindigen op een locatie in het centrum van Bloemendaal waar op het grote scherm de eigen gemaakte foto’s, video’s en overige uitgevoerde opdrachten zichtbaar worden voor iedereen. En uiteraard zetten we het winnende team ook nog even in het zonnetje! Dit unieke IPad uitje Bloemendaal is verder uit te breiden met een heerlijke lunch, diner of buffet op een mooie locatie. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   15 personen
   Tijdsduur
   3.00 uur
   Prijs

   € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)

   € 33,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met drankje (bier/wijn/fris) 1 per persoon
   Professionele begeleiding (Game-master)
   Spelmaterialen IPad Challenge Bloemendaal
   IPad per team in bruikleen (uitgaande 8 pers. per team)
   Alle gemaakte foto's en video's na afloop digitaal toegestuurd
   Prijs voor de winnaars 

   1 uitjes gevonden