Maak je eigen videoclip!
Omschrijving

Bent u de nieuw Rihanna, Anouk of Eminem? Dat mag u vandaag laten zien tijdens het opnemen van uw eigen videoclip! Vooraf kiest u samen een muzieknummer uit voor de videoclip. Na het schrijven van het script, verzamelen van de outfits en kiezen van de locaties gaat u samen met onze cameraman op pad om uw eigen videoclip te schieten! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Bloemendaal. Na een korte introductie gaan we aan de slag met het schrijven van een eigen script voor uw videoclip.

Vrijgezellenuitje in Bloemendaal!

Onder deskundige leiding van een professionele regisseur gaat u samen een script schrijven. Welke locaties gaan we bezoeken, wat is er aan materialen nodig en wie spelen de rollen bij iedere scene? Hierna gaan we naar de juiste locaties waar we de ‘shoot’ gaan houden van de verschillende scenes. Vol overgave acteert, improviseert en zingt u op overtuigende wijze recht in de camera. Voor heel even waant u zich een echte MTV ster en deelt u handtekeningen uit aan nieuwsgierige omstanders (jullie eigen fans of groupies)! Gedurende dit vrijgezellenuitje in Bloemendaal is er een tweede camera beschikbaar die u zelf bediend. Hiermee maken we de ‘Making of’ van uw videoclip.

Na een paar dagen ontvangt u een DVD waarop de compleet gemonteerde videoclip te zien is, de ‘making of’ en eventueel een mooie slideshow van alle gemaakte foto’s die op de dag zelf gemaakt zijn. Op deze wijze beleeft u een prachtige dag maar heeft u tevens een originele en blijvende herinnering vol muziek- en filmplezier! Tevens kan de clip bij een trouwerij als het welbekende ‘stukje’ dienen en geeft deze workshop ‘maak je eigen videoclip’ twee in één. Indien gewenst kan de clip zelfs op YouTube gezet worden, zodat u altijd en overal de clip aan anderen kunt laten zien. Uiteraard is dit programma verder uit te breiden met een andere activiteit, heerlijk lunch of uitgebreid diner. Voor meer informatie over de workshop of uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   15 personen
   Tijdsduur
   3.00 uur
   Prijs

   € 47,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)

   € 45,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 40 personen)

   € 42,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   Professionele begeleiding (regisseur)
   Benodigde materialen waaronder filmcamera's (in bruikleen)
   Gemonteerde clip digitaal aangeleverd 

   1 uitjes gevonden