Moordlunch Moord bij Cafe Mokum Bloemendaal!
Omschrijving

Welkom bij Café Mokum! In dit oer-Hollandse café vol gezelligheid bent u vanavond te gast. Binnen in het café een mix van personen. Vaste stamgasten, studenten, toeristen en natuurlijk de nodige Penoze. Met café eigenaar Harry achter de bar staat niets een grandioze gezellige avond in de weg. Echter loopt de avond toch heel anders dan van te voren gedacht… 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horeca locatie in het centrum van Bloemendaal. Deze locatie hebben we vanavond omgedoopt tot ‘Café Mokum’ waarbij u ontvangen wordt door onze inspecteur.

Moord Game Bloemendaal!

Geniet van een ontspannen gezellige avond in café Mokum. Maar dan slaat het noodlot toe. Nog tijdens de avond wordt café eigenaar Harry dood terug gevonden in het voorraad hok tussen de fusten bier en bitterballen! Wat een mooie Hollandse avond had moeten worden boven op de bar, eindigt in een groot drama. Want Harry is vermoord! Wie heeft dit op zijn of haar geweten? Harry was toch juist geliefd? Of had Harry een dubbele agenda en blijkt dat één van de aanwezigen nog een appeltje met hem had te schillen? Emotioneel hoort u als café bezoeker ter plaatse het nieuws aan. Politie is aanwezig en maakt één ding duidelijk; “Niemand mag café Mokum verlaten!”

Tijdens deze moord game Bloemendaal kruipt u in de huid van een eigen karakter. Op iedere stoel ligt een informatieblad met daarop de rol die u deze avond speelt. Gedurende het spel komt u (hopelijk) steeds een stapje verder in het vinden van motieven, dader kennis en andere getuigenissen om de zaak rond te maken en één van de aanwezigen schuldig te bevinden aan deze brute moord. Het moordspel zelf is een combinatie van aandachtig luisteren, improviseren, leugens ontdekken, listen ontrafelen, complotten ontmantelen, subtiel denkwerk en escape-achtige opdrachten waardoor telefoons kunnen worden gekraakt en verborgen videobeelden mogelijk opeens zichtbaar worden! Standaard serveren we halverwege dit moordspel een heerlijke lunch. Maar het is ook mogelijk om de lunch voorafgaand of na afloop te doen. Uiteraard is deze spannende moord game Bloemendaal ook los te spelen zonder lunch of in combinatie met een diner. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   12 personen
   Tijdsduur
   3.00 uur
   Prijs

   € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)

   € 48,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 46,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 45,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Professionele Acteur
   Spelmaterialen waaronder het moordscript!
   Diverse attributen bij de hoofdkarakters
   Prijs voor het winnende speurneuzen team!
   Lunch 

   1 uitjes gevonden