Online Popquiz LIVE!
Omschrijving

Welkom bij deze fantastische muzikale online show! In deze quiz vol muziek gaan we terug naar de hits van toen tot muziek van nu. Van plateauzolen op de dansvloer in de 70’s, elektronische super sounds uit de jaren 80 en zwaar ‘gabberen’ in de jaren 90! Maar ook de bekende hits uit de zero’s komen aan bod. Van ABBA tot Beyonce! Speel samen met jouw collega’s, familie of vrienden online achter je scherm thuis of op kantoor deze quiz via de speciale stream. Een mooie manier om op afstand met elkaar verbonden te zijn! 

Online Muziek Quiz Bloemendaal!

Alle deelnemers zitten klaar achter hun scherm en hebben de stream geopend. Log in met de speciale app op je smartphone die vervolgens in een stemkastje veranderd. Onze quizmaster heet u van harte welkom en we starten de show! Muziek en geluidsfragmenten in verschillende rondes komen voorbij met bijbehorende vragen. Met uw smartphone (als stemkastje) in de hand doet u interactief mee door te kiezen tussen de knoppen A tot F. Maakt u de juiste keuzes en weet u het hoogste plekje in de scores te bereiken? We spelen totaal 8 muzikale rondes. Alle rondes zijn anders qua inhoud maar hebben allen met muziek te maken waardoor de quiz heel divers is. We spelen bijvoorbeeld ‘raad de plaat’ met instrumentale hits, een ronde waarbij de foto van een bekende artiest langzaam zichtbaar wordt en u als eerste moet drukken en de ‘rebus ronde’ waarbij u de titel van een bekende hit gaat achterhalen. Na iedere ronde komt onze quizmaster live terug en geeft een update van de tussenstand.

Tussen de rondes door is er een kleine pauze van 15 minuten. Maar stil zitten is er niet bij want onze quizmaster stelt de vraag; ‘Hoe kijk jij de Quiz?’ Maak een originele, leuke en gekke foto van hoe jij thuis de quiz bekijkt, en app deze door naar het speciale nummer in beeld. Terwijl de pauze loopt komen op het scherm de ingezonden foto’s voorbij. En reken maar dat dit voor grote hilariteit zorgt! De deelnemers spelen deze online popquiz vanachter hun eigen computer, laptop of tablet en doen dit individueel. Maar indien gewenst kunnen wij ook alle deelnemers in verschillende teams koppelen zodat zij evengoed samen spelen tegen de andere teams uit uw gezelschap. Bijvoorbeeld alle afdelingen of vestigingen binnen uw bedrijf tegen elkaar. Teambuilding en samen strijden voor de winst, maar dan op afstand! Geniet van een avondvullend programma tijdens deze unieke online muziek quiz Bloemendaal met collega’s, familie of vrienden vol van gezellige muziek!

Om een beeld te krijgen van deze online muziek quiz Bloemendaal checkt de volgende video; Online Quiz Live! Voor meer informatie over deze online quiz en de vele mogelijkheden, neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   25 personen
   Tijdsduur
   2.00 uur
   Prijs

   € 24,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 50 personen)

   € 19,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 100 personen)

   € 15,50 p.p. excl BTW (Bij 101 tot 200 personen)

   € 12,50 p.p. excl BTW (Bij 201 tot 300 personen)

   € 10,50 p.p. excl BTW (Bij 301 tot 400 personen)

   € 9,00 p.p. excl BTW (Bij 401 tot 500 personen)

   € 7,50 p.p. excl BTW (Bij 501 tot 600 personen)

   Inclusief
   Online Quiz vol muziek en gezelligheid!
   Professionele Quizmaster live op afstand
   Systeem en licentie voor gebruik
   Professioneel Beeld & Audio bedrijf voor live streaming 

   1 uitjes gevonden