Ontdek de I-Mol Bloemendaal!
Omschrijving

Op een geheime locatie in het centrum van Bloemendaal wordt u ontvangen. Nadat iedereen aanwezig is worden de deuren gesloten en komt uw opdrachtgever binnen. In teams gaat u Bloemendaal in om geld te verdienen. Maar pas op! Is iedereen binnen uw eigen team wel te vertrouwen?! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een horeca locatie in het centrum van Bloemendaal. Na een korte speluitleg ontvangt u de benodigde spelmaterialen en een IPad waarna u en uw team op pad gaan.

IPad Personeelsuitje Bloemendaal!

Een interactieve game waarbij het draait om samenwerking, teambuilding en vertrouwen! In teams gaat u het centrum van Bloemendaal in om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Dit geld is nodig om meer te kunnen bieden dan de groep projectontwikkelaars die Bloemendaal willen opkopen om er één groot casino van te maken dat kan concurreren met een stad als Las Vegas. U bent hier natuurlijk zwaar op tegen en daarom neemt u plaats in de verzetsgroep. Deze verzetsgroep is in het leven geroepen om de projectontwikkelaars te ondermijnen en in het geheim meer geld bij elkaar te verdienen dan het vermogen dat de projectontwikkelaars te besteden hebben. Maar helaas zijn deze projectontwikkelaars ook niet van gisteren en hebben zij verschillende mollen (spionnen) weten te plaatsen in deze groepering die opdrachten moeten dwarsbomen. Gewapend met IPad volgt uw team de route door het centrum naar de diverse opdrachtlocaties. Op deze locaties komt automatisch op het scherm de opdracht naar voren. Dit kunnen vragen zijn, foto- & video opdrachten of andere onderdelen waarbij geld te verdienen is. Maar pas op! De mol in uw team zal proberen op geniepige wijze de opdrachten te laten falen. Loopt u wel de snelste route naar uw volgende locatie? Wordt de IPad onklaar gemaakt? Of is de IPad zomaar in uw tas gestopt om u juist verdacht te maken en de aandacht af te leiden? Wie vertrouwt u binnen uw team en wie vooral niet!

Dit super spannende IPad personeelsuitje Bloemendaal is van begin tot eind fascinerend. Gedurende het spel onderhoudt u contact met het hoofdkwartier van de verzetsbeweging en met de opdrachtgever. Ook de andere teams kunt u volgen op de IPad en is er een live-update te zien van de scores bij de verschillende teams. Daarnaast heeft uw team ook de mogelijkheid om zelf andere teams te saboteren om zo met de hoogste score te eindigen. Stuur bijvoorbeeld een gebroken scherm, steel antwoorden of geef een fout antwoord door in een centraal bericht naar andere teams. We eindigen op een gezellige locatie in het centrum waar het winnende team en de beste mol gehuldigd worden. Wat hebben deze mollen gedaan om uw team te dwarsbomen? Een onthutsend einde waarbij zij met liefde zullen vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben weten te leiden! Uiteraard is dit unieke IPad personeelsuitje Bloemendaal verder uit te breiden met een heerlijke lunch, diner of buffet. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   15 personen
   Tijdsduur
   3.00 uur
   Prijs

   € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)

   € 33,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   Professionele begeleiding (Game-master)
   Spelmaterialen Ontek de I-Mol
   IPad per team in bruikleen (uitgaande 8 pers. per team)
   Alle gemaakte foto's en video's na afloop digitaal toegestuurd
   Prijsje voor de winnaars! 

   1 uitjes gevonden