Ontdek de Mol Dinerspel Bloemendaal!
Omschrijving

Wie is er nog te vertrouwen? En wie niet? De meest betrouwbare personen zijn vanavond allen verdacht. Samen met uw team probeert u keiharde euro’s te verdienen maar lukt dit wel met een mol in uw midden? Het is niet te voorspellen, of kunt u dat misschien wel tijdens dit spannende Ontdek de Mol diner Bloemendaal? Alleen uw eigen rol is zeker… bent u de Mol?!  

Ontvangst

Op een gezellige horecalocatie in het centrum van Bloemendaal worden u en uw gasten ontvangen door onze begeleider. Samen met uw team neemt u plaats aan de dinertafel. Vanaf nu begint uw eigen versie van Ontdek de mol!

Ontdek de Mol Diner Bloemendaal!

Tijdens het Ontdek de mol dinerspel speelt u in verschillende teams tegen elkaar aan tafel. Maar niet alleen de verschillende teams zijn uw vijand, want in ieder team is ook een mol aanwezig. Deze mol is afkomstig uit de andere teams en zal proberen de vragen en opdrachten die uw team probeert te beantwoorden op slinkse wijze te laten falen. De mol loert iedere minuut op zijn kans en u zult heel alert moeten zijn om in de gaten te krijgen welk teamlid bij u de mol is! U en uw team proberen tijdens de opdrachten, collega’s, familie of vrienden verdachte acties te ontlokken om erachter te komen wie de mol is, en nog belangrijker; hoe u hem het beste zo snel mogelijk buiten spel kunt zetten?

Deze spannende en zenuwslopende game speelt u onder begeleiding van een professionele quizmaster die het spel door en door kent. Streng maar toch rechtvaardig weet hij alles op de juiste wijze in de hand te houden waardoor u het spel kunt spelen. En het spel tot in de diepte spelen, dat gaat gebeuren! De verschillende teams kunt u vooraf aan ons doorgeven en ook eventueel voorkeuren voor mollen. Maar uiteraard kunnen wij dit ook random aan het begin van het spel zelf doen. Tussen de rondes door serveert de horecalocatie een heerlijk driegangen diner. Uiteraard is dit spel ook te spelen als losse versie zonder diner of in combinatie met een lunch. Voor meer informatie over dit Ontdek de mol diner Bloemendaal neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   12 personen
   Tijdsduur
   4.00 uur
   Prijs

   € 64,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)

   € 63,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 61,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 60,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Professionele begeleiding (Quizmaster)
   Spelmaterialen Ontdek de Mol Quiz
   Quiz geprojecteerd op groot scherm met stemkastjes
   Prijsje voor de winnaars!
   Driegangen Diner 

   1 uitjes gevonden