Smartlappen Workshop Bloemendaal!
Omschrijving

In een gezellig bruin café in het centrum van Bloemendaal krijgt u een ferme zangles smartlappen zingen! Onder begeleiding van onze huis accordeonist René zingt u uit volle borst mee op de tranentrekkers van André Hazes, Koos Alberts en Willy Alberti. Deze ervaring, gecombineerd met een lekkere borrel, kan een succesvolle doorbraak van uw groep niet meer in de weg staan! 

Ontvangst

Bij een gezellig café in het centrum van Bloemendaal worden u en uw gezelschap ontvangen. Even de keeltjes schrapen en dan uit volle borst meezingen tijdens deze workshop smartlappen Bloemendaal!

Workshop Smartlappen Bloemendaal!

Onder de muzikale begeleiding van onze huis accordeonist René, gaan we aan de slag. In het liederenboek van René staan vele bekende smartlappen. Manuela, ik verscheurde je foto of de Vlieger, ze komen allemaal voorbij. Uiteraard zingt u ze uit volle borst mee en kunt u indien gewenst op de melodie van deze tranentrekkers ook uw eigen tekst maken. Het eerste uur gaan we lekker ontspannen zingen en oefenen we uitvoerig hoe u op een zo emotioneel mogelijke manier de liederen kunt zingen. 

Deze workshop smartlappen Bloemendaal is een leuke activiteit om samen met uw bedrijf, familie of vrienden te ervaren. Overigens is dit programma verder uit te breiden met een ander activiteit, heerlijke lunch of smaakvol. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   15 personen
   Tijdsduur
   1.30 uur
   Prijs

   € 42,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)

   € 40,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 38,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 35,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 33,00 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met 1 drankje 1 per persoon
   Professionele accordeonist
   Workshop smartlappen zingen gedurende 1,5 uur

   Exclusief
   Eventuele locatiehuur bij horecalocatie (afhankelijk van locatie)

   1 uitjes gevonden