Swingo Muzikale Bingo!
Omschrijving

Bingo maar dan toch iets anders; dat is de Swingo! Een avond vol gezellige muziek! Maar niet zomaar, want de nummers worden akoestisch gespeeld door uw eigen muzikant op locatie. Live entertainment dus! Weten u en uw gezelschap zoveel mogelijk hits te raden? Wie herkent de meeste artiesten en titel songs? Beleef samen deze super leuke muzikale Swingo met live artiest! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horeca locatie in het centrum van Bloemendaal. Neem plaats en geniet van een avond vol entertainment, prijzen en leuke muzikale plaatjes!

Swingo Muziek Bingo Bloemendaal!

Nadat u plaats heeft genomen gaan we van start. Onze muzikant doet een korte introductie en iedereen ontvangt een digitale bingo kaart met daarop verschillende afbeeldingen. Op deze afbeeldingen zijn bands, artiesten of titels van liedjes in allerlei uiteenlopende thema’s te zien. Van reclametunes tot Nederpop, van 50’s tot 10’s, van filmmuziek tot Hollandse meezingers. Onze live artiest speelt op zijn keyboard de tune van een nummer, en u kunt hopelijk afstrepen! Herkent u de bekende muzieknummer, radiofragmenten, reclames of andere geluidsfragmenten? We spelen horizontaal, verticaal en natuurlijk de volle kaart. Heb jij een bingo te pakken? Dan mag je naar voren komen! Een foute bingo? Dan wordt het zingen!

Tussen de rondes door zijn er ook punten te verdienen met open quiz vragen. Een complete muzikale Quiz dus! Je hoeft zeker geen echte muziekkenner te zijn om in de prijzen te vallen. Wilt u graag een bepaald thema aan de Swingo toevoegen, dat is mogelijk! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Holland Swingo met allemaal Nederlandse hits of juist allemaal song over een bepaald thema. Deze muzikale quiz is los te spelen, maar ook uit te breiden met een heerlijke lunch of diner inclusief voor-, hoofd- en nagerecht (of bij grotere groepen een buffet). Ook tijdens een vrijgezellenfeest of complete feestavond met het bedrijf is deze Swingo leuk om te spelen. Voor meer informatie over de Muziek Bingo Bloemendaal neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   20 personen
   Tijdsduur
   2.00 uur
   Prijs

   € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)

   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 30,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   Professionele begeleiding
   Materialen Swingo
   Live muziek inclusief apparatuur op locatie 

   1 uitjes gevonden