Un Petit Theatre Bloemendaal!
Omschrijving

Zang, theater en magie! Dat is ‘Un Petit Theatre!’ Geheel in stijl geniet u van een driegangen diner bij een gezellige locatie in het centrum van Bloemendaal. Tussen de gangen door verbaasd u zich over de verschillende bijzondere acts die wij hier voor u klaar hebben staan. Beleef een avondvullend programma met prachtige acts uit de theater-wereld. Een mooie avond uit met humor en klasse! 

Ontvangst

Uw gezelschap wordt ontvangen bij een gezellige horecalocatie in het centrum van Bloemendaal. Nadat iedereen plaats heeft genomen in de zaal, starten we de centrale show!

Dinershow Bloemendaal!

Deze dinershow Bloemendaal starten we met een stukje humor, theater en zang! Tijdens het eerste gedeelte van de show start ons typetje met een muzikale opening met een aantal mooie levensliederen. Al snel komt u in de gezellige sferen terecht en zingt u samen met uw collega’s, vrienden of familie de pannen van het dak! Na een klein half uur serveert de locatie het voorgerecht en praat u even bij. Vervolgens gaan opnieuw de spots aan en maakt u kennis met een illusionist van wereldklasse! Onze goochelaar laat u de wereld van magie beleven waarbij hij aan tafel het één na het ander laat verdwijnen, en terug laat komen. Vervolgens komt de eerste acteur terug op de vloer, maar dit keer op een andere wijze. Verschillende liedjes weerklinken door de zaal, waarbij meezingen mag!

De locatie serveert ondertussen het hoofdgerecht waarna opnieuw de goochelaar een centrale goochel act van een half uur zal verzorgen. Tevens tovert hij speciaal voor u een heerlijk dessert. Genieten dus! We eindigen deze avond opnieuw met gezellige muziek. Uiteraard worden er op uw verzoek drankjes aan tafel gebracht en is dit driegangen diner verder uit te breiden naar een vier- of vijfgangen diner. Ook meerdere acts zijn hierbij mogelijk. Bent u opzoek naar een avond vol theater, humor maar evengoed met de nodige klasse, dan is dit avondprogramma ‘Un petit Theatre!’ echt wat voor u. Deze unieke dinershow Bloemendaal is een absolute aanrader voor ieder gezelschap.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   50 personen
   Tijdsduur
   4.00 uur
   Prijs

   € 84,50 p.p. excl BTW (Bij 50 tot 100 personen)

   Inclusief
   Magische ontvangstact bij de entree
   Deel 1. Centrale show á 30 minuten door typetje
   Deel 2. Magische Goochelact á 30 minuten
   Deel 3. Muzikale Act (Centrale show á 30 minuten)
   Deel 4. Magische Goochelact á 30 minuten
   Deel 5. Muzikale Act (Centrale show á 30 minuten)
   Driegangen Diner 

   1 uitjes gevonden