Vossenjacht Bloemendaal 2.0!
Omschrijving

Herinnert u zich nog dat opwindende spel van vroeger op de basisschool? Goed nieuws! Het is terug en beter dan ooit in een gloednieuw jasje! Maak u klaar om vandaag deel te nemen aan een avontuurlijke zoektocht naar vossen die zich door het centrum van Bloemendaal bevinden. Een leuke spannende game in een race tegen de klok! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Bloemendaal met een drankje. Na de centrale uitleg door onze begeleiders (Game-masters) ontvangt uw team een IPad en start de jacht op de vele vossen die hier te vinden zijn!

Vossenjacht Bloemendaal 2.0 als Team- of Bedrijfsuitje!

Op jacht door het centrum van Bloemendaal naar sluwe vossen! Dat is wat u vandaag te wachten staat. Ieder team ontvangt een geavanceerde iPad waarmee u kunt navigeren naar diverse locaties in het centrum. Uw strategische vaardigheden worden op de proef gesteld terwijl het team vragen beantwoordt en mini-games speelt om cruciale informatie te vergaren over de slim verstopte vossen. U hoeft dit avontuur echter niet alleen aan te gaan. Onze twee extraverte instructeurs zullen u begeleiden en aanmoedigen tijdens het hele programma. Gekleed in opvallende outfits bewegen ze zich door Bloemendaal en zijn ze om de vijftien minuten op een nieuwe locatie te vinden. Het spel is opgedeeld in zes spannende tijdzones van ieder vijftien minuten, waarin u de kans hebt om deze mysterieuze vossen te ontdekken. Maar hier komt het meest opwindende deel; Iedere vos is uniek gekleed en vereist een speciale aanpak om te benaderen. U en uw team moeten ontdekken waar de vos zich bevindt, hoe ze eruitzien en met welke handelingen ze zullen reageren. Dit bereikt u door uitdagende opdrachten op de juiste manier te voltooien. Want alleen dan, komt de vos uit zijn hol tevoorschijn…

Voor iedere gevonden vos en bij een juiste benadering ontvangt uw team punten. Deze punten worden gecombineerd met de resultaten van algemene foto- en video-opdrachten die tijdens het programma te spelen zijn. Aan het einde van deze Vossenjacht Bloemendaal zal het team met de meeste punten worden gekroond tot de glorieuze winnaar! Neem deel aan deze moderne twist op een klassiek spel en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Weet uw team de ultieme vossenjager te worden? Deze Vossenjacht Bloemendaal 2.0 is overigens verder uit te breiden met een heerlijke lunch, diner of buffet. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   25 personen
   Tijdsduur
   3.00 uur
   Prijs

   € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 30 personen)

   € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 36,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met drankje (bier/wijn/fris) 1 per persoon
   Professionele begeleiding (Game-master)
   Spelmaterialen Vossenjacht Bloemendaal
   IPad per team in bruikleen (uitgaande 8 pers. per team)
   Alle gemaakte foto's en video's na afloop digitaal toegestuurd
   Prijs voor de winnaars 

   1 uitjes gevonden