Workshop Cardio Striptease!
Omschrijving

Cardio-striptease is een combinatie van dans, aerobics en striptease. Helemaal hot in Amerika razend populair mede dankzij celebraties als Jennifer Aniston en Carmen Electra. Een sensuele en erotische workshop voor dames, vol van humor en met een dikke knipoog. Beleef samen deze unieke workshop Cardio Striptease Bloemendaal! 

Ontvangst

Op gezellige locatie in het centrum van Bloemendaal worden u en uw gezelschap ontvangen door onze instructrice. Na een korte introductie start de workshop cardio striptease Bloemendaal met een goede warming-up.

Workshop Cardio Striptease Bloemendaal!

De workshop begint met een performance van een professionele (cardio-striptease) danseres. Zij geeft een korte demonstratie van het cardio-striptease zodat u weet wat u te wachten staat. Na een gezamenlijke warming-up leert zij u de basismoves en de verleiding van strip en tease. Ondertussen heeft iedereen een mooie outfit ontvangen speciaal voor deze sensuele dans. De outfit gaat over uw eigen kleding of over de eigen lingerie. Nu bent u helemaal klaar en kan het verleiden beginnen…

Beleef deze bijzondere en ultieme workout om goed in shape te blijven, waarbij vrouwelijk, zelfverzekerdheid en sexy voelen de basis vormen. De workshop cardio striptease Bloemendaal is zeer aan te raden bij bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of vriendinnendag. In geval van een vrijgezellenfeest hebben wij zelfs een speciale mooie strip-bruidsoutfit, speciaal voor het aankomend bruidje! Beleef een workshop vol van sensualiteit, humor, activiteit en een vleugje erotiek! Deze cardio striptease workshop is verder uit te breiden met een leuke activiteit, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Voor meer informatie over de workshop Cardio Striptease Bloemendaal neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   15 personen
   Tijdsduur
   2.00 uur
   Prijs

   € 43,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)

   Inclusief
   Professionele cardio-striptease danseres
   Workshop cardio-striptease
   Gebruik van 'tease' kleding voor alle deelnemers
   Zaalhuur
   Sportdrankje tijdens de workshop 

   1 uitjes gevonden