Workshop Ibiza Style!
Omschrijving

Happy Hippie! Wie droomt er nu niet van Ibiza? Tijdens deze workshop Ibiza Style kom je helemaal in de tropische sferen. Wie droomt er nu niet van dit mooie eiland? Maak jouw eigen armbandje van knopen, kralen of door te vlechten. Ook maken we tijdens deze Ibiza workshop Bloemendaal een houten bordje in de Ibiza sferen! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een gezellige locatie in Bloemendaal. Hier starten we de dag met een drankje waarna u en uw gezelschap worden ontvangen door onze Ibiza Lady!

Ibiza Workshop Bloemendaal!

De naam zegt het al, de oorsprong van de armbandjes komt uit Ibiza. De typische Ibiza stijl wordt verwerkt in de armbandjes. Hip, trendy en kleurrijk, that’s Ibiza girls! Vandaag gaat u aan de slag en gaan we zien wie het meest creatief is in het gezelschap. Met allerlei verschillende kleuren en materialen is er van alles mogelijk. Je kunt de armbandjes dus helemaal in je eigen stijl maken, zodat ze precies bij jou passen! Onder begeleiding van Lady Ibiza leren jullie de technieken om deze Ibiza armbandjes te maken.

Carpe Diem, Never stop dreaming, Enjoy the little things. Wat is jouw favoriete quote? Ook gaat u vandaag aan de slag met de Ibiza bordjes! Want u gaat samen met uw gezelschap een eigen tekst op een houten bordje maken. Super leuk voor in of buitenshuis! Lever je eigen tekst aan en wij werken het voor je uit. Tijdens de workshop krijgt iedereen zijn eigen quote. Kortom, een gezellige en leuke workshop Ibiza Style! Kom helemaal even tot rust en laat uw creativiteit even ze gang gaan! Bent u opzoek naar een leuke en gezellige activiteit voor de vriendinnengroep? Reserveer dan nu jullie Ibiza Workshop Bloemendaal! Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   15 personen
   Tijdsduur
   2.30 uur
   Prijs

   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 30 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   Benodigdheden materialen gedurende de workshop (uitgaande van 1 Ibiza bordje per persoon + 1 Ibiza armbandje per persoon)
   Lady Ibiza (begeleidster gedurende de middag) 

   1 uitjes gevonden