Workshop Pokeren Bloemendaal!
Omschrijving

Speel tijdens deze workshop om de prijzen! Samen met uw gezelschap volgt u deze pokerworkshop Bloemendaal op een gezellige locatie. Onder begeleiding van een professionele croupier leert u in twee uur tijd het kaartspel pokeren. Wanneer roept u ‘call’, wat is een ‘flush’ en wanneer heeft u ‘full house’? Kom erachter tijdens deze workshop pokeren in Bloemendaal! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een locatie in Bloemendaal met een drankje. Neem plaats waarna onze croupier van start gaat met de uitleg!

Pokerworkshop Bloemendaal!

Deze middag gaan we uw pokerface eens uitvoerig testen! Onder begeleiding van een professionele croupier speelt u diverse rondes pokeren, waarbij de verschillende facetten van het spel aan bod komen. Onze croupier geeft hierbij de info over verschillende termen binnen het pokeren, juiste stappen die verstandig zijn om te nemen en natuurlijk hoe je een zo goed mogelijke pokerface kunt creëren. Na diverse rondes waarin de techniek van het spel wordt doorgenomen, is het tijd om te laten zien wat u waard bent. We spelen een mini-toernooi waarbij u om beurten aan tafel aanschuift. Weet u uw eigen collega’s, familie of vrienden te slim af te zijn of heeft u gewoon super kaarten? Zorg in ieder geval dat u uw pokerface paraat heeft tijdens deze pokerworkshop Bloemendaal!

Deze pokerworkshop Bloemendaal is een combinatie van actief spelen, gezelligheid en natuurlijk het nodige list & bedrog. Uiteraard is het mogelijk deze workshop verder uit te breiden met een andere activiteit of workshop, een heerlijke lunch, diner of complete feestavond. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   15 personen
   Tijdsduur
   2.00 uur
   Prijs

   € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)

   € 46,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 43,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 40,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met drankje
   Professionele croupier(s)
   1x Poker attributen (bij 15 - 30 pers.)
   2x Poker attributen (bij 31 - 60 pers.)
   Pokerworkshop gedurende 2 uur
   Prijsje voor de winnaar

   1 uitjes gevonden